De kussenhoezen van Nabi

Als onderdeel van zijn training in het naaiatelier maakt Nabi kussenhoezen. En dat doet hij met succes. Zelfs de kat is blij met de nieuwe kussens! Ook nieuwe kussens nodig? Lees dan verder…

BusyBeezzz_naaiatelier_jjjjmmdd (datum)_11
Naby naait één van mijn nieuwe kussenhoezen.

Kussenhoezen op maat
Nieuwe kussenhoezen stonden al lange tijd op het to-do-lijstje in mijn hoofd. En ja, ze moesten origineel zijn en bij elkaar passen, want met het zootje ongeregeld dat op onze bank lag was ik wel klaar. En nee, Ikea of de Hema wilde ik voor de verandering eens links laten liggen. Dus waar kom je dan uit?

En toen ontmoette ik in het naaiatelier de goedlachse Nabi. Als onderdeel van zijn training liet Elmarie hem eenvoudige kussenslopen maken. ‘Naby, ik wil al heel lang nieuwe kussenhoezen hebben voor de kussens op mijn bank! Kun jij ze maken?!’ Zowel Nabi als Elmarie zagen dit helemaal zitten. Dus nam ik de maat van de kussens en mailde die aan Elmarie. Uit de stoffenkast wees ik een paar van de prachtige Zuid-Afrikaanse stoffen aan, die in het naaiatelier in de stoffenkast liggen en gaf ze verder carte blanche. En daar heb ik geen spijt van!

Want sinds ze af zijn, kijk ik met plezier naar mijn bank waar de volstrekt unieke kussens liggen, die volledig met elkaar matchen. Iedere vrije avond duik ik op diezelfde bank, peur een paar kussens in mijn rug en kom helemaal tot rust. En zelfs de kat is helemaal tevreden! Iedereen blij!

2016-01-021

Kussens van restjes stof
De training van Naby gaat uiteraard verder! Gisteren – terwijl ik ziek op de bank lag met mijn hoofd op de kussens uit het naaiatelier – kreeg ik een paar foto’s toegestuurd door Mirjam waar ik super blij van werd! Elmarie en Nabi hebben namelijk nieuwe kussens gemaakt van resten stof. Met een zelf geplaatste zeefdruk daarop. En wat zien ze er gaaf uit!

2016-01-20 Kussens Naby
Top gedaan Naby!

Deze kussens zijn te koop voor € 22,50 per stuk (exclusief verzendkosten). Mocht je interesse hebben laat dan een berichtje achter via onderstaand formulier.

Wil je wel nieuwe kussens of kussenhoezen, maar niet deze, dan is er dus ook de mogelijkheid dat je zelf stof koopt en het laat maken in ons naaiatelier. De maakkosten zijn € 8,50 per uur. Uiteraard spreken we van tevoren de totale prijs met je door. Interesse? Ook dan kun je het formulier gebruiken.

kussenhoezen naaiatelier busybeezzz
Kat Mika heeft de kussens ook goedgekeurd!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s