Maak een kerstboom op je raam (DIY)

De moeder van Liesbeth is super creatief en ze komt regelmatig een dagje op haar kleinkidzzz passen. Geen wonder dat er dan mooie dingen ontstaan! Een kerstboom op het raam bijvoorbeeld. Een eenvoudig, creatief en budgetvriendelijk idee om samen met kinderen te maken!

Feestelijke kerstboom van papier (2D)
Het eerste wat mij opviel toen ik laatst bij Liesbeth binnenkwam, was de papieren kerstboom op het raam. Het zag er super feestelijk uit; al die rondjes met verschillende vormpjes en glitters op het raam in de vorm van een kerstboom.

DIY kerstboom van papier op het raam

‘Hé, wat leuk gedaan zeg!’, complimenteerde ik Liesbeth.
‘Dank je, die heeft mijn moeder gemaakt’, vertelde zij. ‘Zij heeft samen met haar kleindochter al die rondjes geknipt en versierd en op het raam geplakt. Ze heeft beloofd dat ze het er ook weer afhaalt en de ramen schoonmaakt.’

DIY kerstboom van papier op het raam

Dat laatste lijkt me sowieso een uitstekende deal. Maar dat je moeder samen met je dochter je huis zo mooi versieren, is niet verkeerd, toch? Ik vind het er in ieder geval er erg vrolijk uitzien en omdat het zo’n eenvoudig, creatief en budgetvriendelijk idee is, delen wij dat hier graag.

Dit heb je nodig?
– Papier
– Nog meer papier (kleurtjes, goud- of zilverkleurig)
– Glitters, stickers, stempels etc.
– Schaar
– Lijm

Zo maak je het:
Knip rondjes van papier. Vouw ze dubbel of in vieren en knip er vormpjes uit. Vouw ze daarna open en versier ze met uitgeknipte vormpjes van papier, stickers, stempels, glitters en wat je maar mooi vindt. Plak ze op het raam in de vorm van een kerstboom.

Dat is alles! En zo ziet het er overdag uit:

DIY kerstboom van papier op het raam

BusyBeezzz_DIY_kerstboom_5 BusyBeezzz_DIY_kerstboom_7 BusyBeezzz_DIY_kerstboom_8 BusyBeezzz_DIY_kerstboom_10 BusyBeezzz_DIY_kerstboom_14

BusyBeezzz_DIY_kerstboom_2Met dank aan de moeder en dochter van Liesbeth!

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s