Vrijwilligers gezocht voor het naaiatelier

Iedere dinsdagmiddag is het een gezellige drukte in het open naaiatelier. Verschillende mensen gaan er aan de slag met hun projecten. Sommige zijn beginners en hebben veel uitleg en begeleiding nodig, anderen kunnen geheel zelfstandig kleding op maat maken. Voor deze open naailessen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen om alles in goede banen te leiden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken mensen die op dinsdagmiddagen kunnen helpen met het begeleiden van cursisten tijdens de open les van het naaiatelier. Beginners leren kussenhoezen en etuis naaien, daarna komen tasjes aan bod en gevorderden maken bijvoorbeeld schorten. De experts gaan hun eigen weg. Omdat beginners redelijk intensieve begeleiding en uitleg nodig hebben en de meer wat gevorderden soms tegen problemen aanlopen of vragen hebben, is het belangrijk dat er voldoende mensen zijn die kunnen helpen. Tussen cursisten onderling vindt al veel uitwisseling plaats en de één leert de ander weer nieuwe dingen, maar het is belangrijk dat er ook mensen rondlopen die vrij zijn om anderen te helpen zonder dat ze zelf cursist zijn.

busybeezzz_naaiatelier

Takenpakket:
Je taken bestaan uit het geven van uitleg aan beginnende cursisten over hoe een naaimachine werkt, hoe ze eenvoudige voorwerpen moeten maken en je helpt ze om hun projecten succesvol te voltooien. Voor de meer gevorderde cursist ben je aanspreekpunt bij vragen en onduidelijkheden.

Wat moet je kunnen?

  • De eerste en meeste essentiële vereiste is dat je weet hoe een naaimachine werkt en dat je ook over de benodigde ervaring beschikt in het maken van kleding en accessoires.
  • Natuurlijk verwachten we dat je sociaal ingesteld bent en het leuk vindt om in een enigszins hectische omgeving te werken met mensen van diverse nationaliteiten waaronder nieuwkomers in Nederland.
  • Je moet beschikbaar zijn op de dinsdagen van 13.00 – 15.00 uur.

Wat bieden wij?
Wij bieden een dynamische werkomgeving met interessante mensen waar je niet alleen jouw kennis mee kunt delen, maar waar jijzelf ook veel kunt leren. Het naaiatelier is een inspirerende plek waar mooie dingen gemaakt worden en je maakt onderdeel uit van een enthousiast team en een mooi netwerk.

Ben jij de persoon die wij zoeken? Of ken je iemand die hier perfect tussen zou passen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op! 

BusyBeezzz naaiatelier
De machine loopt vast, Elmarie lost het op.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s