Evenement: Kerstmarkt Oog in Al

Op 12 december 2015 is het weer zover: de jaarlijkse kerstmarkt in Oog in Al (Utrecht). Dit jaar staan wij daar met maar liefst twee kramen! Dit is dus je kans om onze spullen zelf te zien en te kopen!

Kerstmarkt Park Oog in Al
De kerstmarkt in Oog in Al is een gezellige, kleinschalig evenement in de Utrechtse wijk Oog in Al. Ieder jaar weer verkopen mensen er zelfgemaakte spullen en lekker dingen. Wij staan er o.a. met spullen uit het naaiatelier, heerlijke pakketjes die Elmarie heeft gemaakt, kerstlichtjes, zelfgemaakte verzorgingsproducten en lekkere dingen. Binnenkort volgt een overzicht van wat we die dag verkopen.

Voor nu: reserveer deze middag in je agenda en wees heel hartelijk welkom!

kerstmarkt oog in al 2015

kerstmarkt oog in al 2015

Frouckje

Frouckje studeerde Kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft een ruimte ervaring als tekstschrijver. Zo schrijft ze recensies over kunst voor het Nederlands Dagblad, schreef ze jaren op haar persoonlijke blog over het bijzondere in het alledaagse en het alledaagse in het bijzonder. Op 25 maart 2017 overleed haar man. Ze begon een nieuwe blog om rouw bespreekbaar te maken: iklustjerouw.nl.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s