afbeelding Fotoverslag: Landelijke Imkerijdag Willem-Alexanderpark

Als je in het Willem-Alexanderpark boven op de A2 tussen Utrecht en Leidsche Rijn bent, kun je je nauwelijks voorstellen dat onder je auto’s voorbij razen. Er bovenop is het namelijk een oase van rust. Hier staat de bijenstal van imkers Kees en Liesbeth, die vorige week meededen met de Landelijke Open Imkerijdagen. Wat een heerlijke dag werd het. Onder een stralende zon konden bezoekers kennismaken met het vak van de imker, de bijenvolken en lekkere producten waar honing een rol in speelt. Hieronder volgt een impressie van de dag.

Deze diashow vereist JavaScript.

Eén reactie

  1. […] Kortom het was een geslaagde dag en we hopen volgend jaar weer de stal open te stellen voor geïnteresseerden. Een ander fotoverslag vind je op de site van busybeezzz. Daar heeft Frouckje, die ook een paar van bovenstaande foto’s heeft gemaakt een blog met foto’s van de Open Imkerijdagen gepost. Klik hier. […]

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s